Law 6

Vastgoed Advocaat

De online advocaat is thuis in het vastgoedrecht. Hierbij kunt u denken aan het adviseren van VVE-beheerders of vastgoedportefeuille houders, dan wel procederen als het gaat om bouwen, erfdienstbaarheden en andere vastgoed gerelateerde juridische problemen.

VVE-beheer

VVE recht is specifiek geregeld in de wet en het vraagt juridische kennis om u goed van dienst te zijn. Bij de online advocaat bent u voor VVE-recht aan het juiste adres. Of er nu intern binnen de VVE problemen zijn, bijvoorbeeld in het bestuur of de uitvoering ervan. Of u bent een VVE-beheerder en u loopt tegen juridische vraagstukken aan. Bij de online advocaten kunt u rekenen op snel gedegen advies. Neemt u gerust contact met ons op.

Vastgoedportefeuille

Vastgoedportefeuilles beheren is een vak apart. U kunt te maken hebben met de aan- en verkoop van vastgoed, lastige huurkwesties of (ver)bouwen om maar een paar voorbeelden te noemen. U wilt dan gedegen juridisch advies. Bij de online advocaat hebben wij specialisten in huis die u met alle specifieke vastgoedportefeuille vragen kunnen adviseren en bijstaan in het procederen.

Bouwen, erfdienstbaarheden en andere vastgoed gerelateerde juridische problemen

Als u gaat bouwen wilt u van te voren goed advies over wat wel of niet mag. Of als u te maken heeft met erfdienstbaarheden, zoals overpad wilt u zich laten voorlichten wat er in uw specifieke situatie wel of niet is toegestaan. Ook andere vastgoed gerelateerde vragen kunt u aan een van onze vastgoedspecialisten met een gerust hart stellen. Bij de online advocaten helpen wij u graag verder.

VRAGEN OVER VASTGOEDRECHT? NEEM CONTACT MET ONS OP!