De Oprichter

SABIEN KNEEPKENS

ADVOCAAT MEDIATOR FAMILIERECHT

Het doel is om de stap naar de advocaat voor u zo simpel mogelijk te maken. Met een paar muisklikken bent u al met ons in contact. Digitale juridische dienstverlening betekent niet dat we virtueel zijn. Juist als online advocaat hechten wij veel waarde aan een persoonlijke benadering van ons vak. Dankzij de digitale technologie is het gemakkelijk om elkaar waar en wanneer ook te treffen; aan de keukentafel, in de auto of op kantoor. Met deze eigentijdse benadering van juridische dienstverlening maken wij het verschil in de huidige online gestuurde wereld.

Digitale Advocaten

Wat zijn de redenen achter dit initiatief?

De wereld verandert snel en steeds meer kan digitaal. De advocatuur kan niet achterblijven. Wij houden van modern en digitaal werken, en willen onze clienten hiervan mee laten profiteren.

De Online Advocaat is geen traditioneel advocatenkantoor maar een samenwerking van ervaren advocaten die optimaal gebruik maken van de innovaties en middelen in deze digitale wereld. Wij zijn geen tussenpersoon die kosten opvoeren, maar advocatenkantoren verenigd onder het label van ‘De Online Advocaat.’

Onze ervaring

Bij de Online Advocaat zijn ervaren advocaten aangesloten met specialisaties in de verschillende rechtsgebieden. Alle advocaten zijn bovendien actief als zelfstandig advocaat.

Onze werkwijze

Weg met de drempels van een chique kantoor en torenhoge advocaatkosten, ons streven is om het proces te vereenvoudigen. Wij werken transparant en in een veilige online omgeving, waardoor wij ónze en úw tijd efficiënt kunnen benutten. Zo blijven de kosten laag en kunnen we snel zaken doen.