Law 6

Bouwrecht

De online advocaat staat zowel aannemers, onderaannemers, opdrachtgevers en particulieren bij.

Aannemer met juridische bouwrecht problemen

Als aannemer moet u aan veel regel- en wetgeving voldoen. Soms kunt u daarmee in een serieuze juridische problemen komen. U hebt bijvoorbeeld de uitbouw of dakkapel niet optijd af. Of u levert meerwerk en de opdrachtgever wenst het niet te betalen. Of uw onderaannemer levert broddelwerk en u wordt aansprakelijk gesteld. U wilt dan dat een advocaat die op de hoogte is van de wet- en regelgeving. Bij de online advocaat bent u dan bij het juiste adres. Wij wijzen u de weg naar constructieve oplossing. En als het niet anders kan, procederen we graag voor u.

Onderaannemer met juridische bouwrecht problemen

Als onderaannemers schippert u tussen de opdrachtgever die u soms direct instructies geeft en de aannemer. Van u wordt goed verwacht, maar soms kan het anders lopen. Soms heeft de hoofdaannemer te hoge verwachtingen of ontstaat er een geschil met de uitvoering van het werk. U wilt dan dat een advocaat die voor u in de bres springt. Iemand die voor uw positie opkomt. Bij deonline advocaat bent u dan bij het juiste adres. Neem direct contact met ons op

Opdrachtgever met juridische bouwrecht problemen

Als opdrachtgever verwacht u dat het werk netjes wordt opgeleverd. Tijdens het bouwproces kunnen er verschillende dingen tegenzitten. Denk aan problemen met een tijdige oplevering, of het opleveren van het werk, of er is broddelwerk geleverd en er zijn constructieve fouten gemaakt. Er kunnen zich allerlei juridische bouwproblemen voordoen. U wenst dan dat er adequaat wordt opgetreden namens u. De online advocaat staat u hierin graag bij. Neem gerust contact met ons op.

Particulieren met juridische bouwrecht problemen

U laat een uitbouw realiseren, of uw zwembad wordt aangelegd. In plaats van uwdromen te laten realiseren, kunnen ze soms in duigen vallen. Als de aannemer ofonderaannemer niet tijdig levert, of een fout maakt bij de uitvoering, of slecht werk levert, dan probeert u het eerst zelf op te lossen. Komt u daar niet met de aannemer uit, dan springen wij graag voor u in de bres. Wij komen voor uw belangen op en wij laten niet los voordat het probleem de wereld uit is. Heeft u juridische bijstand nodig, neem dan contact met ons op.

 

VRAGEN OVER BOUWRECHT? NEEM CONTACT MET ONS OP!